________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


11/21/2011

ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ρεπορτάζ-φωτογραφίες: Νικόλαος Μαγγίνας
To Μέγα Μήνυμα επί τη εκλογή του ως Μητροπολίτου Σιγκαπούρης έδωσε ο Θεοφιλέστατος Εψηφισμένος  κ. Κωνσταντίνος το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι.
Παρουσία Ιεραρχών του Οικουμενικού Θρόνου, του Μητροπολίτου Χονγκ Κονγκ Νεκταρίου (κατά σάρκα αδελφός του Μητροπολίτου Σιγκαπούρης), του Μητροπολίτου Σάμου και Ικαρίας Ευσεβίου, ο Μέγας Εκκλησιάρχης Αρχιμανδρίτης Βενιαμίν διάβασε το Μέγα Μήνυμα και ακολούθησε η αποδοχή και ευχαριστία του Εψηφισμένου Μητροπολίτου Κωνσταντίνου. 
Ο νέος Σιγκαπούρης έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Πατριαρχικό Γραφείο. Εκεί έγινε το Μικρό Μήνυμα με προσφώνηση του Πατριάρχου και αντιφώνηση του Εψηφ. Σιγκαπούρης.
Ας σημειωθεί ότι η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Κωνσταντινουπόλεως εξέλεξε στις 3 Νοεμβρίου τον Αρχιμ. Κωνσταντίνο Τσίλη, πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Χονγκ Κονγκ, πρώτο Μητροπολίτη Σιγκαπούρης.
Η χειροτονία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον Ι. Ναό της Παναγίας του Πέρα από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κατά την καθιερωμένη Πατριαρχική και Συνοδική Θ. Λειτουργία επί τη εορτή των Εισοδείων της Θεοτόκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails