________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


2/24/2020

Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΝΤΟΣΚΑΛΙΟΥ (ΦΩΤΟ)


Με μεγάλη επιτυχία, κέφι και χαρά πραγματοποιήθηκε και εφέτος η Αποκριάτικη Εκδήλωση του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων και της Κοινότητας Κοντοσκαλίου στη μεγάλη και ευρύχωρη Αίθουσα της Κοινότητας. 
Το πρωΐ της Κυριακής της Απόκρεω, 23ης Φεβρουαρίου τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγίας Κυριακής Κοντοσκαλίου, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου. Επηκολούθησε το εόρτιο γεύμα, στο οποίο συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Σεβ. Πατριαρχικού Επιτρόπου Πανοσιολ. Διάκονος κ. Βοσπόριος, Αρχιερείς, Άρχοντες Οφφικίαλοι και πολλοί πιστοί απο την Πόλη και το εξωτερικό. 
Προ του γεύματος, οι νεαροί βλαστοί του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Κοντοσκαλίου παρουσίασαν εόρτιο πρόγραμμα. Για την οργάνωση της εκδήλωσης εκφράζονται ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Κοινότητας Εντιμ. κ. Αναστάσιο Χονδρόπουλο, στον Εντιμ. κ. Στυλιανό Γκιουλγκιούν, Πρόεδρο του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων και στις κυρίες του Συνδέσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails