________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


2/29/2020

ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ.
Θεόδωρος Καλμούκος

Σήμερα Σάββατο 29 Φεβρουαρίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει την επέτειο των γενεθλίων του και γίνεται 80 ετών. Του στέλνουμε τις πλέον θερμές ευχές και εγκάρδιες προσρήσεις μας για Ετη Πολλά και Θεοβλόγητα, γεμάτα σιδηρά κατ’ άμφω υγεία. 
Κι αυτή δεν είναι μία συνηθισμένη και τυπική ευχή, αλλά θερμή προσευχή εκ βαθέων ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος να ζήσει πολλά έτη, διότι οι καιροί μας βοούν και χρειάζεται η Ορθόδοξη Εκκλησία την οραματική, δυναμική, σταθερή και Θεοδρόμο Πατριαρχία του. 
Δίνει καθημερινή μάχη μαζί με τους ιεράρχες και ιερείς του Οικουμενικού Θρόνου και κρατούν τη φλόγα της Ορθοδοξίας και του Γένους αναμμένη κάτω από συνθήκες αντίξοες εντός, αλλά και εκτός των τειχών της Κωνσταντίνου Πόλεως, εκεί που ο Θεός και η Ιστορία έταξε την ύπαρξη του ορατού κέντρου αναφοράς και ενότητας της υπό τον ουρανό Ορθόδοξης Εκκλησίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails