________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


2/14/2020

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ "ΔΑΦΝΕΣ" (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

φωτογραφίες: Νικόλαος Μαγγίνας 

Στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Χορωδίας γυναικών Μητροπόλεως Δέρκων «Δάφνες». 
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία Του ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Παρέστησαν οι Αρχιερείς - μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, που συνεδριάζει αυτές τις μέρες στο Φανάρι, ιεράρχες του Θρόνου από την Πόλη, κληρικοί της Πατριαρχικής Αυλής και πλήθος Ρωμιών. 
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος. 
Ο Άρχων Ιερομνήμων της Μ.τ.Χ.Ε. Δρ Αντώνιος Χατζόπουλος, μίλησε με θέμα: "Συμπόρευση οθωμανικής και ελληνικής μουσικής". 
Στο τέλος ο Πατριάρχης ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα, συγχαίροντας τους συντελεστές της επιτυχημένης εκδήλωσης και ευχόμενος σε όλους τα δέοντα.



1 σχόλιο:

  1. Αρχιμ. Ιωακειμ Οικονομικος. Ιεροκήρυξ Ι. Μ. Κώου και Νισύρου14 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:11 μ.μ.

    Η Ρωμηοσύνη της Πόλης ζη και μεγαλουργεί. Η Ρωμηοσύνη της Πόλης θα χαθεί όταν χαθεί ο κόσμος. Όσοι σκέφτονται το τέλος της ματαιωπονούν. Όσο υπάρχει το Πατριαρχείο στην Πόλη και θα χτυπά η καρδιά της Ορθοδοξίας στα αγιασμένα εκείνα χώματα, η Ρωμηοσύνη θα μεγαλουργεί. Παναγιώτατε, πολλά τα έτη σας. Να χαίρεστε και να καμαρώνετε τα παιδιά και τους κόπους σας. Ο Θεός να σας μακροημερεύει και να ευλογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails