________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


8/29/2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ (22-28 Αυγούστου 2020)


Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση: 
- Τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Αλικαρνασσού κ. Αδριανό, Επόπτη της Περιφερείας Φαναρίου-Κερατίου κόλπου, ο οποίος ζήτησε τις σεπτές Πατριαρχικές ευχές για τα ονομαστήριά του. 
- Τον Αιδεσιμολ. Οικονόμο κ. Γεννάδιο Μαυράκη, κληρικό της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, στην Περιφέρεια Σταυροδρομίου, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία, για τα ονομαστήριά του. 
- Την Ευγεν. κυρία Γεωργία Σουλτανοπούλου, Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στην Πόλη, με τον σύζυγό της, Πρέσβυ κ. Ιωάννη Ραπτάκη, οι οποίοι ζήτησαν τις σεπτές Πατριαρχικές ευχές με την ευκαιρία της πρώτης επετείου των γάμων τους, που είχαν τελεστεί στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό. 
- Τον Εντιμ. κ. Mauro Garofalo, υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων της Ρ/Κ Κοινότητος του Αγίου Αιγιδίου (Comunità di Sant’ Egidio), συνοδευόμενο από την Ευγεν. κυρία Elena Sgarbi, Γενική Πρόξενο της Ιταλίας στην Πόλη. 
* * * 
Ο Παναγιώτατος με την συνοδεία του επισκέφθηκε κατ’ οίκον τον Σεβ. Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίο, ο οποίος εόρτασε τα ονομαστήριά του, και του εξέφρασε τις αδελφικές ευχές και την Πατριαρχική του ευαρέσκεια για την ευλογημένη εκκλησιαστική διακονία του. 
* * * 
Η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε από τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. κ. Νικόλαο Σιγάλα, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι. Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων, κατά τους γάμους του Εντιμ. κ. Ζήση-Αρσενίου Φραγκάκη, αυταδέλφου του Πανοσιολ. Διακόνου κ. Γρηγορίου, Υπογραμματέως της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, μετά της Ευγεν. κ. Μαριάνθης Μπόρτζιου, οι οποίοι τελέστηκαν το Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020, στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου στα Φηρά Σαντορίνης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails