________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/30/2020

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ π. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΦΙΝΑ: "ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ"


Αναγνωρίζοντας τις πρωτοφανείς καταστάσεις και περίπλοκες δυσκολίες που έχει δημιουργήσει η Πανδημία COVID-19, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ανέθεσε στο Δίκτυο του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Ποιμαντική Διακονία στον Χώρο της Υγείας να οργανώσει διαδικτυακή συνδιάσκεψη με θέμα: «Η Ποιμαντική της Εκκλησίας εν ημέραις Πανδημίας».
Σήμερα, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα γίνει η 2η Συνεδρία με ομιλητή τον π. Σταύρο Κοφινά και θέμα «Φόβος και πίστη εν μέσω Πανδημίας». 
Η εναρκτήρια συνδιάσκεψη έγινε την την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου με θέμα: «Τι σημαίνει “Εκκλησία” κατά τη διάρκεια “απαγόρευσης” λόγω πανδημίας;» με κύριο ομιλητή τον κ. Δημήτριο Μαυρόπουλο Θεολόγο, Συγγραφέα & Εκδότη. 
Στην έναρξη αναγνώστηκε χαιρετισμός του Οικουμενικού Πατριάρχου, ενώ απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, Πρόεδρος του Πατριαρχικού Δικτύου.
Την Συνδιάσκεψη παρακολούθησαν περίπου 160 εγγεγραμμένοι σύνεδροι από όλο τον κόσμο καθώς και 150 περίπου επισκέπτες από το κανάλι του Δικτύου στο YouTube. 
Οι διαδικτυακές συνδιασκέψεις θα γίνονται κάθε δύο εβδομάδες μέχρι και τα μέσα Μαρτίου. Θα υπάρχει αγγλική και ελληνική μετάφραση.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία στο κανάλι του Δικτύου στο youtube
Παραθέτουμε στη συνέχεια το πρόγραμμα των συναντήσεων. 

Η Ποιμαντική της Εκκλησίας εν ημέραις Πανδημίας by Panagiotis Andriopoulos on Scribd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails