________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/17/2020

Κάλαντα στον Πατριάρχη από Καθηγητές και αποφοίτους του Ζωγραφείου Λυκείου της Πόλεως


Τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν προς την Α.Θ.Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη, το απόγευμα της Τρίτης, 15 Δεκεμβρίου 2020, Καθηγητές και Απόφοιτοι του Ζωγραφείου Λυκείου, με επί κεφαλής τον Διευθυντή του σχολείου κ. Ιωάννη Δεμιρτζόγλου. 
Παρέστη η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη, Ευγεν. κυρία Γεωργία Σουλτανοπούλου, καθώς και ο Εντιμολ. Ιωάννης Γιγουρτσής, Συντονιστής Ομογενειακής Εκπαιδεύσεως στο Γενικό Προξενείο. 
Τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια αντήχησαν σε όλο το Φανάρι και ο Παναγιώτατος, συγκινημένος, από το παράθυρο του Πατριαρχικού Γραφείου, ευλόγησε και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την ωραία πρωτοβουλία τους, και ευχήθηκε προς όλους υγεία, δύναμη και κάθε καλό από τον Θεό. 
Φωτογραφίες: Νίκος Μαγγίνας / Οικουμενικό Πατριαρχείο


1 σχόλιο:

  1. Κάποια στιγμή θα θέλαμε και λίγα λόγια για την ιστορία αυτού του όμορφου κτιρίου που συνδυάζει λιτότητα και αρχοντιά και που κυριαρχεί τελευταία στα εν Φαναρίω δρώμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails