________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


9/16/2016

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Mε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό του Ιερού Ναού Αγίου Νικήτα της Αεροπορικής Βάσεως Ηρακλείου, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, παρουσία του Ταξιάρχου Ηρακλείου, του Διοικητού της Μονάδος, τοπικών αρχών και Διοικητών των Μονάδων της περιοχής, προσωπικού και των οικογενειών τους και προσκυνητών. 
Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης στην αρχιερατική προσλαλιά του τόνισε το γεγονός της δυνάμεως των μαρτύρων και χαιρέτησε εγκαρδίως το προσωπικό της Μονάδος για την αποστολή του. 
Στη συνέχεια, ο Στρατιωτικός Ιερεύς π. Νεκτάριος Μαρκάκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και αναφέρθηκε στη διπλή αποστολή την οποία επιτελεί ο Ιερός Ναός ως Στρατιωτικός Ναός της Μονάδος, αλλά και ως λατρευτικός χώρος για τις οικογένειες του προσωπικού. 
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας παρατέθηκε κέρασμα για όλους όσοι συμμετείχαν στην εορτή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails