________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


9/20/2016

ΠΡΩΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ DILBEEK ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (ΦΩΤΟ)


Με μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 η πρώτη Θεία Λειτουργία στο Dilbeek των Βρυξελλών, στον νέο Ιερό Ναό της Μητροπόλεως, αφιερωμένο στον Άγιο Γεώργιο, υπό του Σεβασμωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου κ. Αθηναγόρου. 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας ετέλεσε κατ’ αρχάς την ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια την πρώτη Θεία Λειτουργία συλλειτουργούντων κληρικών της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία η οποία παραχώρησε ακόμα ένα ναό στην Ορθόδοξη Εκκλησία. 
Στη συνέχεια ευχήθηκε τα δέοντα στον Ιερατικό Προϊστάμενο Αιδεσιμ Πρωτοπρεσβ. κ. Ιωάννη Λύκο και τόνισε ότι στη νέα Ενορία θα τελείται η Θεία Λειτουργία κάθε Κυριακή σε δύο γλώσσες, ελληνικά και φλαμανδικά για της ανάγκες των πιστών της περιοχής. 
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε δεξίωση στην ενοριακή αίθουσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails