________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/24/2017

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΛΑΓΚΑΣ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


Εορταστικό ήταν σήμερα, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017, το κλίμα στην Κοινότητα Βλάγκας της Πόλης. 
Μετά τη Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου, Επόπτου της Περιφερείας, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Περιφερείας Υψωμαθείων Κοντοσκαλίου και Βλάγκας. 


Την εκδήλωση τίμησε με την υψηλή Του παρουσία ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος. 
Παρέστησαν επίσης οι Σεβ. Μητροπολίτες Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίος και Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, ο Συντονιστής εκπαιδεύσεως Ελλογ. κ. Σταύρος Γιωλτζόγλου, Πρόεδροι Κοινοτήτων και ικανός αριθμός πιστών από την Πόλη. 
Οι μαθηταί του Δημοτικού Σχολείου Βλάγκας και του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Κοντοσκαλίου παρουσίασαν χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση και απήγγειλαν επίκαιρα ποιήματα. Στη συνέχεια το μουσικό σύνολο του Μουσικολ. κ. Γιώργου Μαρινάκη έψαλε τα κάλαντα. 
Για την επιτυχία της εκδήλωσης εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια στον Αιδεσιμ. π. Βασίλειο Ιωαννίδη, υπεύθυνο του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου, στον Πρόεδρο της Κοινότητας Βλάγκας κ. Αναστάσιο Χονδρόπουλο, στις Ελλογ. Καθηγήτριες Παναγιώτα και Δήμητρα Ράπτη, στην Ευγεν. κ. Γεωργία Γούτη, γλύπτρια, και στην Ευγεν. κ. Ζανί Παναγιώτου. 
Στο τέλος ο Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος μοίρασε δώρα στους μαθητές και αναμνηστικά στους παρισταμένους πιστούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails