________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


4/13/2019

Πασχαλινές δραστηριότητες στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Κοντοσκαλίου


Σήμερα Σάββατο, 13 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν διάφορες δραστηριότητες στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Κοντοσκαλίου (Περιφέρεια Υψωμαθείων, Κοντοσκαλίου και Βλάγκας) εν όψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα. 
Οι μητέρες μαζί με τα παιδιά έφτιαξαν όμορφες πασχαλινές λαμπάδες και άλλα πασχαλινά στολίδια, έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια και διάβασαν διδακτικό παραμύθι απο το βιβλίο "Παραμύθια της Κυζίκου" των εκδόσεων "Κύζικος".
Όλα έγιναν με την επίβλεψη του Αιδεσιμ. π. Βασιλείου Ιωαννίδου και της Ευγεν. δίδος Γεωργίας Κούτη, υπευθύνων του Εργαστηρίου. Η Ευγεν. κ. Ελένη Σκουμπρή, συντηρήτρια εικόνων και έργων τέχνης, εμύησε τα παιδιά με γλαφυρό τρόπο στη συμβολική γλώσσα των αγίων εικόνων. 
Παρών και ο Επόπτης της Περιφερείας, Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος. 
Η Κοινότης Κοντοσκαλίου εύχεται στους απανταχού Κοντοσκαλιανούς και σε όλους τους συμπολίτες μας ευλογημένο παρά Κυρίου Πάσχα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails