________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


4/28/2019

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΥΨΩΜΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟ)


Με λαμπρότητα εορτάσθηκε και εφέτος η κοσμοχαρμόσυνη εορτή της Αναστάσεως στα ιστορικά Ψωμαθειά. 
Το εσπέρας του Σαββάτου τελέσθηκε η Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ι. Ναό Παναγίας Εξ Μαρμάρων και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτου Σηλυβρίας Μαξίμου, Επόπτου της Περιφερείας Υψωμαθείων, Βλάγκας και Κοντοσκαλίου. Παρέστησαν πολλοί πιστοί από την Πόλη και το εξωτερικό. 
Επίσης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κασάπογλου ετέλεσε την Ακολουθία της Αναστάσεως και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Βλάγκας, με τη συμμετοχή πολλών πιστών από την Πόλη, τη Γεωργία, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία. 


Ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας Μάξιμος ετέλεσε τον Εσπερινό της αγάπης στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Υψωμαθείων. Το Ιερό Ευαγγέλιο ανεγνώσθη υπό του Μητροπολίτου Μαξίμου στη σλαβωνική γλώσσα και υπό των κληρικών της Περιφερείας στην Τουρκική, Αραβική, Αγγλική και στην κοινή διάλεκτο της Ινδονησίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails