________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


4/13/2019

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΒΡΥΟΥΛΩΝ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΣΕ ΝΕΟΑΝΕΓΕΡΘΕΝΤΑ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΑΪΔΑΣ


Ο Σεβ. Μητροπολίτης Βρυούλων κ. Παντελεήμων, ο οποίος εκπροσώπησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού, επισκέφθηκε τον νεοανεγερθέντα Ι. Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στο Άθελστον της Αδελαΐδας.
Ο Μητροπολίτης Βρυούλων, ο οποίος συνοδευόταν από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Νίκανδρο, συνεχάρη τον αιδεσιμότατο π. Ευθύμιο Ευθυμίου, τον εφημέριο του Ναού, γιατί έφερε εις πέρας αυτό το μοναδικό για τα δεδομένα της Αυστραλίας έργο. 
Ο βυζαντινού ρυθμού αυτός Ναός, θεμελιώθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2015 από τον Επίσκοπο Δορυλαίου και ολοκληρώθηκε μέσα σε τρία χρόνια. 
Αύριο, Κυριακή 14 Απριλίου, ο Μητροπολίτης Βρυούλων θα λειτουργήσει στον μεγαλοπρεπή Ναό του Αγίου Γεωργίου Αδελαΐδας, ο οποίος ανηγέρθη επί των ημερών του και διετέλεσε προϊστάμενος από το 1964 έως το 1970, οπότε και εξελέγη Επίσκοπος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails