________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


11/23/2020

ΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ


Διαδικτυακή έκθεση με τίτλο "ΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ" διοργανώνεται από την Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών (ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ.) και άλλα Κωνσταντινοπολίτικα σωματεία για την Αγία Σοφία. 
Ο σκοπός είναι να διαμορφωθεί μια κοινή γνώμη όσο το δυνατόν ευρύτερη παγκοσμίως, η οποία θα υποστηρίξει έστω και ηθικά τις νομικές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη. 
Τα Εγκαίνια θα γίνουν Διαδικτυακά την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, στις 9 μ.μ. (ώρα Ελλάδος), με ομιλητές τους Χριστόφορο Σωφρονίου, Ιατρό Καρδιολόγο-Συγγραφέα, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Ο αρχιτεκτονικός και εικαστικός θησαυρός της Αγίας Σοφίας, Ανεκτίμητη κληρονομία της Ρωμιοσύνης», και  Ιωάννη Κτιστάκι, Αν. Καθηγητή Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ., με θέμα «Αγία Σοφία: ένας προδιαγεγραμμένος “εξισλαμισμός”» 
Η εκδήλωση θα γίνει σε τέσσερεις γλώσσες και διατίθενται οι αντίστοιχες προσκλήσεις. 
Ακολουθεί η σχετική πρόσκληση. 

Διαδικτυακή Έκθεση για την Αγία Σοφία Κωνσταντινουπόλεως by Panagiotis Andriopoulos on Scribd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails