________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


5/27/2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΡΗΤΗ TV


Παραθέτουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Οικουμενικού Πατριαρχείου, που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Kρήτη TV και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη, ο Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Αθανάσιος. 
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παρουσία του Μητροπολίτου Χαλκηδόνος στο Ηράκλειο, όπου εκπροσώπησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο κατά την ημερίδα που διοργάνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης στις 18 Μαϊου για τον Πατριάρχη Αθηναγόρα και την επέτειο της Επανακομιδής της Κάρας του Αποστόλου Τίτου. 
Πρόκειται για μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του Γέροντος Χαλκηδόνος, ο οποίος μιλάει ευθέως για όλα τα θέματα που αφορούν στο Πατριαρχείο, όπως η θέση του στην Τουρκία σήμερα, η «Τρίτη Ρώμη», η Σχολή της Χάλκης, οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ε.Ε., η οικονομική κρίση, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails