________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/19/2016

ΤΑ 33α ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ (ΦΩΤΟ)


Με λαμπρότητα έγιναν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 τα κάλαντα της 2ας Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Βικτωρίας και Τασμανίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, στο διάσημο για συναυλίες Festival Hall, στο κέντρο της Μελβούρνης. Τα κάλαντα ετελέσθησαν με την παρουσία των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων, Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ και Μιλητουπόλεως κ. Ιακώβου, της Γενικής Προξένου της Ελλάδος εν Μελβούρνη, κ. Χριστίνας Σημαντηράκη, του προέδρου της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτωρίας, κ. Βασιλείου Παπαστεργιάδη, καθώς και του Ιερού Κλήρου της Μελβούρνης. 
Η εκδήλωση έγινε παρουσία 1.100 ομογενών που παρακολούθησαν το πλούσιο πρόγραμμα. Τα κάλαντα και εφέτος είχαν Πανορθόδοξο Χαρακτήρα με την συμμετοχή χορωδιών της Αντιοχειανής και Ρουμάνικης Εκκλησίας εν Μελβούρνη, καθώς και τής χορωδίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας εν Μελβούρνη. Το Ιερό Ευαγγέλιο των Χριστουγέννων διαβάστηκε υπό των Διακόνων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στα Ελληνικά και Αγγλικά, επίσης και στην Ρουμάνικη γλώσσα υπό του Διακόνου της Ρουμανικής Εκκλησίας της Μελβούρνης. 


Σημειωτέον είναι ότι τα κάλαντα τής Μελβούρνης συνεχίζονται για 33 ολόκληρα χρόνια, υπό την επίβλεψη των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων, Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ και Μιλητουπόλεως κ. Ιακώβου, καθώς και του οργανωτικού συμβουλίου, και κάθε χρόνο αυξάνονται οι αριθμοί κόσμου που παρακολουθούν το πρόγραμμα. 
Μετά το πέρας του προγράμματος ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ, διαβίβασε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Στυλιανού και ευχήθηκε στο πλήθος κόσμου, ευλογημένα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2017.
Εκ της Ι. Αρχιεπισκοπής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails