________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/21/2016

Η ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ


Τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο επισκέφθηκε σήμερα, 21 Δεκεμβρίου 2016, η αποστολή της ΑΕΚ στο Φανάρι, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τη Μπεσίκτας για το Champions League. 
Ο Πατριάρχης είπε μεταξύ άλλων: «Εμείς εδώ, να ξέρετε πως βαστάμε… Θερμοπύλες! Θέλουμε να μας σκέφτεστε και εμάς. Τους Έλληνες της Πόλης, αλλά και τους Τούρκους. Να προσεύχεστε για εμάς. Η ΑΕΚ, άλλωστε, είναι σαρξ εκ της σαρκός μας».
Ο Ντράγκαν Σάκοτα, ως προπονητής του τελευταίου πρωταθληματικού τίτλου της ΑΕΚ, παρέδωσε στον Πατριάρχη φανέλα της ομάδας με τον (συμβολικό) αριθμό 1 και το όνομα «Βαρθολομαίος» στο πίσω μέρος της. 
Ο Πατριάρχης είχε εγκάρδια συνομιλία και με τον σκηνοθέτη και δημιουργό του Ιστορικού, Πολιτιστικού και Αθλητικού Αρχείου της ΑΕΚ, Τάσο Μπουλμέτη, ο οποίος και μίλησε για τη φιλόδοξη μεταφορά της ιστορίας της θρυλικής ομάδας στον κινηματογράφο. 
Ο Πατριάρχης εξέφρασε μάλιστα την επιθυμία να πραγματοποιηθεί η πρώτη προβολή της στην Κωνσταντινούπολη. Παράλληλα, ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία της «Ένωσης» για την επίσκεψη εν μέσω δύσκολων συνθηκών για την περιοχή.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails