________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/18/2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΛΑΓΚΑΣ (ΦΩΤΟ)


Σε ευφρόσυνη και πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016, στην Κοινοτική Αίθουσα Αγίων Θεοδώρων Βλάγκας, η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Περιφερείας Υψωμαθείων, ενώ το πρωί της ιδίας τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στο Ναό των Αγίων Θεοδώρων, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Σηλυβρίας Μαξίμου, Επόπτου της Περιφερείας. 


Στην εκδήλωση οι μαθητές του Σχολείου της Κοινότητας απήγγειλαν επίκαιρα ποιήματα και στη συνέχεια το μουσικό σύνολο του Συνδέσμου Μουσικοφίλων Πέρα, με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρινάκη, εκτέλεσε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με κάλαντα απο διάφορες περιοχές και παραδοσιακά τραγούδια. 


Tον Οικουμενικό Πατριάρχη εκπροσώπησε ο Διάκονος Παΐσιος, Κωδικογράφος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου. Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Μητροπολίτες Καλλιουπόλεως και Μαδύτου Στέφανος και Κυδωνιών Αθηναγόρας, Κληρικοί της Περιφερείας, ο Πρόξενος της Ελλάδας Γιώργος Γαϊτάνης, Εκπαιδευτικοί και πολλοί πιστοί από την Πόλη. 
Η προετοιμασία και η άριστη οργάνωση της εκδήλωσης οφείλεται κυρίως στις φιλότιμες προσπάθειες των στελεχών και του προσωπικού της Κοινότητας Βλάγκας, με επικεφαλής τους αδελφούς Γιώργο και Αναστάση Χονδρόπουλο. 
Καλά, ευλογημένα και ειρηνικά Χριστούγεννα από την Βασιλεύουσα και τα ιστορικά Υψωμαθειά!
φωτογραφίες από την εκδήλωση: Αριστείδης Βικέτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails