________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


11/04/2020

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ (3 Νοεμβρίου 2020)

Φώτο: Ν. Παπαχρήστου

Η Α.Θ.Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση: 
- Τον Σεβ. Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιο, Διευθυντή του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα. 
- Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Βαρθολομαίο Αστεριάδη, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου. 
- Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Στέφανο Τόμα, κληρικό της Ι.Μητροπόλεως Γερμανίας, μαζί με τον Εντιμολ. κ. Πολυχρόνη Κελεμκερίδη, Οδοντίατρο, εκ Βερολίνου. 
- Τον Εντιμολ. κ. Μάριο Ηλιάδη, Άρχοντα Ευταξία, επιχειρηματία εκ της Πόλεως, ο οποίος επέδωσε στον Παναγιώτατο το επανεκδοθέν βιβλίο, «De Rotero. Ναυτικό ημερολόγιο του Πρώτου Περίπλου του Κόσμου. Francisco Albo, 1519-1522», με την ευκαιρία της 50ης επετείου από την ίδρυση του Ναυτιλιακού Ομίλου του Άρχοντος Παναγιώτου Τσάκου. 
- Τον Ιερολ. Διάκονο κ. Αλέξιο Δεμιρτζή, κληρικό της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα ονομαστήριά του.
- Ομοίως, τους Εντιμ. κ. Δημήτριο Μυλωνά, Οικονόμο του Πατριαρχείου, και κ. Δημήτριο Kamianovych, φοιτητή στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails