________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


10/18/2012

Οι Μουσικόφιλοι της Πόλης στον Οικουμενικό Πατριάρχη


Του Νικολάου Μαγγίνα 
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Μουσικοφίλων της Πόλης, με επικεφαλής τον Πρόεδρο τους Νικόλαο Σαϊδάμ, δέχθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων τους, μετά από εκλογές που διεξήχθησαν. 
Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος συνεχάρη τα μέλη του Συμβουλίου για την εκλογή τους ενώ τους ευχήθηκε καλή θητεία και τους παρότρυνε να μαθαίνουν με αγάπη στους νεαρούς βλαστούς της Ρωμηοσύνης τη μουσική παράδοση του Γένους μας ώστε επάξια να αναλάβουν στο μέλλον να διακονήσουν στα Πολίτικα αναλόγια. 
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνόδευε κατά την τάξη ο μουσικολογιώτατος Μ. Αρχιδιάκονος Μάξιμος ο οποίος λόγω της θέσης του έχει την εποπτεία και μέριμνα των ιεροψαλτικών ζητημάτων. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξήρε και υπογράμμισε με έμφαση προς τους παρισταμένους το ζωηρό και έντονο ενδιαφέρον του Αρχιδιακόνου του για τα μουσικά πράγματα με το οποίο δίνει ιδιαίτερη πνοή και δυναμική στην πορεία και στις δραστηριότητες του Συνδέσμου Μουσικοφίλων στην Πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails