________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


5/30/2015

ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ (ΦΩΤΟ)


Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 επισκέφθηκε τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης ο ομότιμος καθηγητής Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Γεώργιος Μπαμπινιώτης. 
Ο Ηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος Μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος υποδέχθηκε τον γνωστό καθηγητή, ενώ πατέρες της Ιεράς Μονής ξενάγησαν τον κ. Μπαμπινιώτη και την συνοδεία του, στους χώρους της Θεολογικής Σχολής και στην Βιβλιοθήκη της. 
Κατά συγκυρία, την Σχολή επισκέφθηκαν την ίδια μέρα καθηγητές και μαθητές της Μεγάλης του Γένους Σχολής, οι οποίοι συμβολικά και παρουσία του Μητροπολίτου Προύσης Ελπιδοφόρου και του καθηγητού Γεωργίου Μπαμπινιώτη, φύτεψαν κάποια φυτά, στον υπό διαμόρφωση κήπο της Σχολής. Το μεσημέρι όλοι παρεκάθησαν στην τράπεζα της Ιεράς Μονής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails