________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


8/20/2015

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ (ΦΩΤΟ)


Mε λαμπρότητα, συμμετοχή πλήθους κόσμου και εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια, εορτάστηκε η Κοίμηση της Θεοτόκου στον μεγαλοπρεπή νέο Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλτόνα, Μελβούρνης. 
Στον Πανηγυρικό Εσπερινό, χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μιλητουπόλεως κ.κ. Ιάκωβος και ιερείς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας. 
Την επόμενη ημέρα, τελέσθηκε Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία υπό των ιερέων του Ναού. Πλήθος πιστών κατέκλυσε κυριολεκτικά τον Ναό και το προαύλιο του Ιερού Ναού, για να συμμετάσχει στην Θεία Λειτουργία και να προσκυνήσει το αντίγραφο της Εικόνας της Παναγίας Πορταϊτίσσης η οποία θησαυρίζεται στον Ιερό Ναό. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Πορταΐτισσας λιτανεύτηκε γύρω από τον Ναό. 


Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 16η Αυγούστου, τελέσθηκε Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μιλητουπόλεως κ.κ. Ιακώβου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, συνέχισε το μεγάλο πατροπαράδοτο πανηγύρι της Ενορίας με πλήθος κόσμου και ιδιαίτερη συμμετοχή πολλών νέων και παιδιών στους εορτασμούς. 
Εκ του Ι.Ναού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails