________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/29/2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ (29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020)

Φωτογραφία: Νικόλαος Μαγγίνας

H Α. Θ. Παναγιότης, o Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος χοροστάτησε κατά την Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε σήμερα, Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης των Αγίων ενδόξων πανευφήμων και Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Την παραμονή της εορτής ο Πατριάρχης χοροστάτησε στον Μ. Εσπερινό. 
***
Την Κυριακή, 28 Ιουνίου, το πρωί, ο Παναγιώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος στο Ι. Βήμα, κατά την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε χοροστατούντος του Μ. Πρωτοσυγκέλλου κ. Ανδρέου.
Εκπροσωπήσεις 
Η Α.Θ.Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε από τον Πανοσιολ. Διάκονο Βοσπόριο, Κωδικογράφο της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, κατά την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε την Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020, για την εορτή των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, και στο Μνημόσυνο που ακολούθησε, στο φερώνυμο Παρεκκλήσιο του Κοιμητηρίου Σισλή, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου Παύλου Στεφάνοβικ-Σκυλίτση, Μ. Ευεργέτου του Γένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails