________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/13/2021

Ακροάσεις του Οικουμενικού Πατριάρχου (10-12 Iουνίου 2021)

Η Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ουκρανίας στον Πατριάρχη 

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση: 
- Την Αντιπροσωπεία της Αγιωτάτης Εκκλησίας Κύπρου, υπό τον Σεβ. Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο. 
- Την Αντιπροσωπεία της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Ουκρανίας, υπό τόν Σεβ. Μητροπολίτη Ιβάνο-Φρανκίβσκ και Γαλικίας κ. Ιωάσαφ. 
- Τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μ. Βρετανίας Νικήτα, μαζί με τους βοηθούς του Θεοφιλ. Επισκόπους Ιλίου κ. Ραφαήλ και Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβο, τον Πρωτοσύγκελλο του Πανοσιολ. κ. Νικόδημο και τον Αιδεσιμολ. Οικονόμο κ. Χριστόδουλο Χριστοδούλου. 
- Tον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, μαζί με τον Αρχιδιάκονό του Ιερολ. κ. Αθηναγόρα, και τον Άρχοντα Διδάσκαλο της Εκκλησίας, Εντιμολ. κ. Θεόδωρο Γιάγκου, Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ. 
- Τον Σεβ. Μητροπολίτη Σύμης κ. Χρυσόστομο. 
- Τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Αμορίου κ. Νικηφόρο, Ηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Βλατάδων και Πρόεδρο του εδρεύοντος στην Θεσσαλονίκη Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών, μαζί με τον Άρχοντα Υπομιμνήσκοντα του Οικουμενικού Θρόνου, Εντιμολ. κ. Συμεών Πασχαλίδη, Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ και Διευθυντή του Ιδρύματος. 
- Τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Μελιτηνής κ. Μάξιμο. 
-Τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό, Ηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων Χανίων, μαζί με μέλη της περί αυτόν Αδελφότητος και λαϊκούς συνεργάτες του. 
- Τους Καθηγουμένους του Ι. Μονών Παντοκράτορος και Ξενοφώντος Αγίου Όρους, Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Γαβριήλ και Αρχιμ. κ. Αλέξιο, μαζί με μέλη των Αδελφοτήτων τους, καθώς και Αντιπροσωπεία Μοναζουσών εκ του Ησυχαστηρίου Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου. 
- Την Οσιοτάτη Μοναχή Θεοξένη, Καθηγουμένη της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Ζωοδόχου Πηγής Χρυσοπηγής, Χανίων, μαζί με μέλη της περί αυτήν Αδελφότητος. 
- Τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος Εξοχ. κ. Κωνσταντίνο Βλάση, εκπρόσωπο της Ελληνικής Κυβερνήσεως στον εορτασμό των ονομαστηρίων του Παναγιωτάτου. 
- Την Υπουργό Παιδείας, Επιστημών, Πολιτισμού, και Αθλητισμού του Μαυροβουνίου, Εξοχ. κ. Vesna Bratic, μαζί με συνεργάτες της και την Πρόξενο της χώρας της στην Πόλη, Ευγεν. κ. Jelena Grbovic. 
- Tον Εντιμ. κ. Αντώνη Διαματάρη, Εκδότη και πρώην Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος, από τις ΗΠΑ. 
- Τον Εντιμ. κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, Δικηγόρο, από την Αθήνα. 
- Τον Ελλογ. κ. Θεόδωρο Αλεξόπουλο, Καθηγητή στη Βιέννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails