________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/17/2021

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ (16 - 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021)


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ 
Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση: 
- Τον Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριο, ο οποίος παρουσίασε τον νεοχειροτονηθέντα Διάκονο κ. Βασίλειο Καρατζίκο, κληρικό της Επαρχίας του.
- Τον Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Δέρκων κ. Απόστολο, ο οποίος ζήτησε τις σεπτές Πατριαρχικές ευχές για τα ονομαστήριά του.  
- Τον Αρμενοκαθολικό Αρχιεπίσκοπο στην Πόλη, Σεβ. κ. Levon Zekiyan, συνοδευόμενο από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδίτη κ. Aprahan Firatyan και τον Ιερολ. Αρχιδιάκονό του κ. Hagop Minasyan. 
- Τον Αιδεσιμολ. Οικονόμο κ. Γεννάδιο Μαυράκη, συνταξιούχο ιερέα της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως. 
- Tον Αιδεσιμολ. Πρεσβύτερο Αδαμάντιο Κοκκινάκη, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Δέρκων, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία με αφορμή τα ονομαστήριά του.
- Τον Εντιμολ. κ. Ιωάννη Δεμιρτζόγλου, Άρχοντα Ρεφερενδάριο της Μ.τ.Χ.Ε. και Διευθυντή του Ζωγραφείου Λυκείου της Πόλεως. 
- Τον Εντιμ. κ. Άρη Ραδιόπουλο, νέο Πρόξενο της Ελλάδος στην Αδριανούπολη. 
- Τους Εντιμ. κ.κ. Αθανάσιο Χατζή και Γεώργιο Καραμπάτσο, τελειοφοίτους της Α.Ε.Α. Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails