________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/27/2021

Ο Μ. ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΑΞΕΙΜ (ΦΩΤΟ)


Φως Φαναρίου 
Σήμερα Κυριακή των Αγίων Πάντων (27-6-2021) στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας της Μεγαλωνύμου Κοινότητος Σταυροδρομίου, λειτούργησε ο Πανοσιολογιώτατος Μ. Πρωτοσύγκελλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Θεόδωρος. 
Με τον Μ. Πρωτοσύγκελλο, ο οποίος κήρυξε τον Θείο Λόγο, συλλειτούργησαν ο Μ. Ιεροκήρυξ κ. Πανάρετος και ο ιερατικώς προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγίας Τριάδος κ. Νικόδημος Σαϋδάμ. 


Μετά την Απόλυση της Θ. Λειτουργίας, τον Μ. Πρωτοσύγκελλο προσφώνησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τρανουπόλεως κ. Γερμανός, Αρχιερατικώς Προϊστάμενος της Μεγαλωνύμου Κοινότητος Σταυροδρομίου, ευχηθείς «καλή δύναμη» στα υψηλά καθήκοντα που του ανέθεσε ο Παναγιώτατος και διερμηνεύσας την χαρά των ιθυνόντων της Κοινότητος για την πρώτη λειτουργική παρουσία του νέου Μ. Πρωτοσυγκέλλου στην Κοινότητα, τον οποίο συνεχάρη για την πρόσφατη εκλογή του στη θέση του καθηγητή της Πατριαρχικής Ανωτάτης Ακαδημίας Κρήτης. 


Ο Μ. Πρωτοσύγκελλος, αφού ευχαρίστησε για την δοχή και την προσφώνηση του αγίου Τρανουπόλεως, διεβίβασε την Πατριαρχική ευχή και ευλογία της Α.Θ.Π. προς πάντας τους εκκλησιασθέντας και τόνισε την ανάγκη της επικοινωνίας του σεπτού Κέντρου με τις Κοινότητες της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, μέσα από τις λειτουργικές παρουσίες σε διάφορους ναούς και συνεχάρη τον δραστήριο πρόεδρο της Κοινότητας Γεώργιο Παπαλιάρη και τους συνεργάτες του για την χρηστή διαχείριση των Κοινοτικών πραγμάτων και την πολύπλευρη προσφορά της προς την Ομογένεια.
Επακολούθησε δεξίωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails