________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/22/2021

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΗ (ΦΩΤΟ)


Σήμερα, Τρίτη 22 Ιουνίου 2021, το απόγευμα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος παρέστη στην Τελετή Αποφοίτησης στην Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή. 
Ο Πατριάρχης μίλησε και ευχήθηκε πατρικά στους αποφοίτους και τους μοίρασε τα αναμνηστικά της αποφοίτησης.
Την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021, εορτή των Αγίων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα, οι τελειόφοιτοι της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς τους παραβρέθηκαν στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου για να ευχηθούν στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για τα ονομαστήριά Του και να λάβουν την ευχή όπως και τις ευλογίες του. 
Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας οι τελειόφοιτοι, Ντιλάρα, Άννα, Γιάννης, Σελίν και Λένα προσέφεραν άνθη στον Πατριάρχη και τον κάλεσαν στην τελετή αποφοίτησής τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα με την υψηλή παρουσία του Πατριάρχου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails