________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


5/10/2014

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Δ.Σ.Ο.

Το προεδρείο και μέλη της Δ.Σ.Ο. στον Οικουμενικό Πατριάρχη (Μάρτιος 2013)

Την Δευτέρα 12 Μαΐου ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη οι εργασίες του διεθνούς συνεδρίου με θέμα «Χριστιανισμός - Ορθοδοξία και μέσα ενημέρωσης στον σύγχρονο κόσμο», που διοργανώνει η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.). 
Το συνέδριο θα ασχοληθεί με θέματα ειδησεογραφίας και ενημέρωσης στον χώρο των εκκλησιαστικού χαρακτήρα ειδήσεων και στον τρόπο διακίνησής τους. 
Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο Εκπαιδευτικό και Πολιτιστικό Ίδρυμα «Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς» στην Πυλαία.
Στο συνέδριο θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης της Δ.Σ.Ο., Μέλος της Ρωσικής Κρατικής Δούμα κ. Sergei Popov, ενώ θα λάβουν μέρος Βουλευτές από διάφορες χώρες του κόσμου, δημοσιογράφοι κυρίως του θρησκευτικού χώρου, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και στελέχη Γραφείων Τύπου Εκκλησιών και Μητροπόλεων όλων των Ορθόδοξων Εκκλησιών, και Πατριαρχείων, καθώς και των αρχαίων ανατολικών εκκλησιών.
Στο συνέδριο θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails