________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/10/2021

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ (9 Ιουνίου 2021)


Ακροάσεις 
Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση: 
- Τον Σεβ. Μητροπολίτη Κρήνης κ. Κύριλλο, Πατριαρχικό Έξαρχο Μάλτας. 
- Τον Σεβ. Μητροπολίτη Αυστρίας κ. Αρσένιο, μαζί με τον βοηθό του, Θεοφιλ. Επίσκοπο Απαμείας κ. Παΐσιο. 
- Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίωνα. 
- Τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Ευμενείας κ. Ειρηναίο, Ηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου Κρήτης, μαζί με μέλη της περί αυτόν Αδελφότητας. 
- Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Σεραφείμ, Ηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ζάβορδας Γρεβενών. 
- Τον Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτερο κ. Ναυκράτιο Φουρουντζόγλου, κληρικό της Ι. Μ. Χαλκηδόνος, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του. 
- Τον Εντιμ. κ. Άλκη Κούρκουλα, Δημοσιογράφο, από την Αθήνα 
Εκπροσωπήσεις 
Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε: 
- Από τον Πανοσιολ. Τριτεύοντα κ. Αλέξανδρο, Βιβλιοφύλακα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, κατά τα εγκαίνια έκθεσης, στο Λύκειο Galatasaray, την Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021, αφιερωμένης στον πρωταθλητή πυγμαχίας Garbis Zakaryan, ο οποίος πέθανε πέρυσι. 
- Από τον Αιδεσιμ. Οικονόμο κ. Δημήτριο Μαγιόγλου στους γάμους του Εντιμ. κ. Στέφανου Kucuknil με την Ευγεν. κ. Naro Gokdag, οι οποίοι τελέστηκαν στις 7 Ιουνίου 2021, στον Ι. Ναό Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails