________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


2/12/2019

Η επέτειος των 30 χρόνων λειτουργίας της Ι. Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καπιόνγκ στην Κορέα


"Στις 3 Οκτωβρίου 1988 τελέστηκαν τα Εγκαίνια της Ι. Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κορέας από τον αείμνηστο Μητροπολίτη Ν. Ζηλανδίας και Έξαρχο Κορέας κυρό Διονύσιο. Συλλειτουργήσαμε με τον Σεβ. π. Αμβρόσιο, 8 ιερείς και τον Διάκονο. Ήρθαν αρκετοί πιστοί ακόμη και από το Πουσάν. 
Ήταν συγχρόνως και ο 30ός εορτασμός του Μοναστηριού μας από την ημέρα των Εγκαινίων (3/10/1988). Μετά το πέρας της θ. Λειτουργίας παρετέθη μοναστηριακή τράπεζα προς όλους στον προαύλιο χώρο της Ι. Μονής. Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Κορέας π. Αμβρόσιος αναφέρθηκε στο ιστορικό ιδρύσεως της Ι. Μονής και πώς έγινε πραγματικότητα ένα έργο, που την εποχή εκείνη φαινόταν ανθρωπίνως αδύνατο. 
Τέλος όλοι ευχήθηκαν με τις πρεσβείες των 24 Αγίων Προστατών της Κορέας και των Αγίων Πορφυρίου και Παϊσίου να πραγματοποιηθεί η ανέγερση της νέας πτέρυγας, η οποία θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της Ι.Μονής και των προσκυνητών Ορθοδόξων και μη προς δόξαν Θεού". 
+ Σεβ. Πισιδίας Σωτήριος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πατριαρχικού Ιδρύματος Ορθοδόξου Ιεραποστολής Άπω Ανατολής, θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωσή του, στην Εταιρεία των Φίλων του Λαού (Ευριπίδου 12, Πλ. Κλαυθμώνος-Αθήνα) την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6 μ.μ. 
Ακολουθεί η σχετική πρόσκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails