________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


2/06/2019

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ

φωτογραφίες: ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2018 το απόγευμα, μετέβη στην Άγκυρα, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας Recep Tayyip Erdogan και παρακάθισε στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Τούρκος Πρόεδρος προς τιμήν του Πρωθυπουργού της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία. 
Τον Πατριάρχη συνόδευσαν: ο Παντελεήμων Βίγκας, Άρχων Μ. Χαρτοφύλαξ της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, ο Στέλιος Πούλαδος, Πρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων Αθηνών, και ο κ.Γεώργιος Θεοδωρίδης, Πρόεδρος της Ορθοδόξου Κοινότητος και του Ρωμαίηκου Πνευματικού και Πολιτιστικού Συνδέσμου Σμύρνης.
Στο δείπνο έπαιξε ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων στην οποία συμμετείχε και ο σολίστ στο ούτι Γιώργος Μαρινάκης, από την ομογένεια της Πόλης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails