________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


2/16/2019

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Με την αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου συναντήθηκε σήμερα, Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2019, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. 
Συνάντηση, κατά την οποία όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΚΙΝ.ΑΛ., «επιβεβαιώθηκε η διαφωνία του Οικουμενικού Πατριαρχείου με το σχέδιο της κυβέρνησης για την αλλαγή του καθεστώτος μισθοδοσίας των κληρικών και την δήθεν αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας». 
Την Πατριαρχική Αντιπροσωπεία αποτελούν ο  Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ Δημήτριος, ο Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου, κ. Αμφιλόχιος, ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος, ο Μέγας Αρχιδιάκονος κ. Θεόδωρος. 
Εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής συμμετείχαν στην συνάντηση οι: Βασίλης Κεγκέρογλου, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, Παύλος Χρηστίδης, Χρήστος Πρωτόπαπας.


Χθες, Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, η Αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails