________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/17/2015

Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ (ΦΩΤΟ)


Η Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας έχει καθιερώσει με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του Παναγιοτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου να πραγματοποιεί την επίσημη ετήσια δεξίωσή της.
Έτσι και φέτος, την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, ανήμερα της εορτής του Αγίου Αποστόλου Βαρθολομαίου τελέσθηκε το απόγευμα, στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδος στη Βόννη Δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ. Ισαάκ, του Πατριαρχείου Αντιοχείας. 
Ο Σεβασμιότατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Γερμανίας κ. Αυγουστίνος με θερμά λόγια προσφώνησε τους παρευρισκομένους και στη συνέχεια μίλησε με θέμα "Ορθοδοξία και Ισλάμ", o Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Erlangen, Δρ. κ. Tamer Georges. 
Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν εκπρόσωποι των γερμανικών πολιτικών αρχών, διπλωμάτες διαφόρων εθνικοτήτων, εκπρόσωποι εκκλησιών, κοινωνικών φορέων και πανεπιστημιακών.
Επικεφαλής των Ελλήνων επισήμων ήταν ο Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού κ. Μιχάλης Κόκκινος. 
Ο καλός καιρός επέτρεψε η δεξίωση να πραγματοποιηθεί στους αύλειους χώρους του Μητροπολιτικού Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails