________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/19/2015

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗ (ΦΩΤΟ)


Η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος παρέστη στην έναρξη του Διεθνούς Συνεδρίου «Τέλος της ζωής στον καρκίνο: Η ανατριχίλα των συνόρων» το οποίο λαμβάνει χώρα από τις 18 έως στις 21 Ιουνίου στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης και τελεί υπό τις ευλογίες του Παναγιωτάτου. 
Το συνέδριο διοργανώνεται από την Εταιρεία Μελέτης Καρκίνου Πεπτικού Συστήματος σε συνεργασία με τη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας και την Accademia per la Formazione. 
Στην έναρξη του Διεθνούς Συνεδρίου, παρέστησαν οι Μητροπολίτες Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος (Εκκλησία της Ελλάδος) και Προύσης κ. Ελπιδοφόρος (Οικουμενικό Πατριαρχείο) καθώς και κληρικοί τόσο από την Ελλάδα, αλλά και του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Πανεπιστημιακοί ιατροί καθηγητές από όλο το κόσμο, ιατροί και επιστήμονες από τον ευρύτερο χώρο της υγείας, καθώς και πλήθος κόσμου.
Ο Πατριάρχης έκανε την εναρκτήρια ομιλία του Συνεδρίου την Πέμπτη 18 Ιουνίου το απόγευμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails