________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/10/2015

Ο ΛΑΡΙΣΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΜΕ ΟΜΙΛΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ (ΦΩΤΟ)


Λαρισαίοι προσκυνητές, υπό την ηγεσία του Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, διερχόμενοι από τους Αγίους Τόπους και φτάνοντας στην Κωνσταντινούπολη  μετέβησαν χθες, Τρίτη 9 Ιουνίου 2015, στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης όπου συνήντησαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. 
Ο Πατριάρχης καλωσόρισε τους προσκυνητές και τον ποιμενάρχη τους Μητροπολίτη Λαρίσης Ιγνάτιο και τους ευχαρίστησε με θερμά λόγια για την αγάπη τους προς την Αγία του Χριστού Μεγάλη Εκκλησία και για τις ευχές τους επί τοις ονομαστηρίοις Του. 
Οι προσκυνητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος και την περιώνυμο Θεολογική Σχολή από τον Καθηγούμενο Σεβ. Μητροπολίτη Προύσης κ. Ελπιδοφόρο και να συναντήσουν εκεί τον Σεβ. Μητροπολίτη Σουηδίας κ. Κλεόπα, ο οποίος προτροπή του Παναγιωτάτου τούς μίλησε για το έργο της Εκκλησίας στην Σουηδία, καθώς και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Λεύκης κ. Ευμένιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails