________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/09/2015

ΙΔΡΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ (ΦΩΤΟ)


Εκ της Ι. Μητροπόλεως Σουηδίας
Το πρωί της Κυριακής της Ορθοδοξίας, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, έλαβε χώρα η ορκωμοσία του συντονιστού νεολαίας της Ι. Μητροπόλεως Σουηδίας κ. Νικολάου Κίτσιου. Στην προσφώνησή του ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κλεόπας συνεχάρη τον κ. Κίτσιο για τον ενθουσιασμό και τον ζήλο του και ζήτησε από όλους τους νέους να συμπαρασταθούν στις δραστηριότητες του τμήματος νεότητος και να αγκαλιάσουν τις πρωτοβουλίες του συντονιστού. 
Τον κ. Κίτσιο συνεχάρησαν, επίσης, ο Θεοφ. Επίσκοπος εν Βορείω Ευρώπη κ. Μακάριος, ιεράρχης του Πατριαρχείου Ρουμανίας, και οι Εξοχώτατοι Πρέσβεις της Ελλάδος και της Κύπρου στη Σουηδία κ.κ. Αλίκη Χατζή και Ανδρέας Κακούρης.


Ηδη, την Πέμπτη 5 Μαρτίου, έγινε η πρώτη συνάντηση νεολαίας, στην οποία αποφασίστηκε να αναλάβει η επιτροπή της την δημιουργία facebook page με την επωνυμία Metropolisofsweden και τη διοργάνωση εκδρομής στις 9 Μαίου στο νησί Waxholm στο αρχιπέλαγος της Στοκχόλμης. Επίσης, θα συνδράμουν στη διοργάνωση του Πασχαλινού γεύματος στην αίθουσα του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης την Κυριακή 3 Μαίου. Η επόμενη συνάντηση νεολαίας έχει καθοριστεί για την Πέμπτη 12 Μαρτίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails