________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/05/2015

ΟΜΙΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΗΛΥΒΡΙΑ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Κείμενο - φωτό: Φως Φαναρίου

Όμιλος Ορθοδόξων φοιτητών από την Αμερική, με επικεφαλής τον π. Ευαγόρα Κωνσταντινίδη, κληρικό της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, επισκέφθηκαν σήμερα την Σηλυβρία της Ανατολικής Θράκης, όπου τους υποδέχθηκε και τους ξενάγησε ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας Μάξιμος. 
Οι Αμερικανοί προσκυνητές επισκέφθηκαν τον χώρο όπου ήταν η πατρική οικία του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως. Όπως είναι γνωστό, σύντομα, με πρωτοβουλία του Δήμου Σηλυβρίας και σε συνεργασία με τον Μητροπολίτη Σηλυβρίας Μάξιμο, θα ανεγερθεί και πάλι το σπίτι του Αγίου. Ο όμιλος των Ορθοδόξων φοιτητών μαζί με τον Μητροπολίτη Σηλυβρίας, επισκέφθηκαν, στη συνέχεια, τον Δήμαρχο της πόλης και συζήτησαν μαζί του για την ιστορία της. 
Να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά όμιλος προσκυνητών από τις Η.Π.Α. επισκέφθηκε την Σηλυβρία.
Στο βίντεο που δημοσιεύουμε στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας Μάξιμος ψάλλει το απολυτίκιο του Αγίου Νεκταρίου κατά την επίσκεψη στον χώρο του πατρικού σπιτιού του Αγίου. 


Οι Ορθόδοξοι φοιτητές από την Αμερική με τον Δήμαρχο και τον Μητροπολίτη Σηλυβρίας
στο Γραφείο του Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails