________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


10/06/2015

Εν όψει των θυρανοιξίων του Ησυχαστηρίου του Αγίου Νικολάου στη Σουηδία


Ι. Μητρόπολις Σουηδίας
Την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας επισκέφτηκε την περιοχή του Rättvik για να επιβλέψει από κοντά την πρόοδο των εργασιών που τελούνται στο Ησυχαστήριο του Αγίου Νικολάου, το οποίο ανεγέρθη στην περιοχή από τον μακαριστό Ιερομόναχο Ευσέβιο Βίττη και που πρόσφατα παραχωρήθηκε από τον Σύλλογο των φίλων του Ησυχαστηρίου στην Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας. 
Η τρίτη αυτή επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου πραγματοποιήθηκε εν' όψει των επερχομένων θυρανοιξίων του Ιερού Ησυχαστηρίου τα οποία θα πραγματοποιηθούν με τις ευλογίες της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου, την Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου, με την συμμετοχή σύσσωμου του Ιερού Κλήρου της Μητροπόλεως. 
Τον Σεβασμιώτατο συνόδευσαν στην επίσκεψή του στο Ησυχαστήριο οι Αρχιμανδρίτες Σωσίπατρος Στεφανούδης, Ι. Προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης και Αλέξανδρος Λουκάτος, Ι. Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Όσλο, ο Γραμματέας και Πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Δημήτριος Καλπακίδης, η κ. Μαριάννα Ανδρικοπούλου εκ μέρους της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών, ο κ. Στυλιανός Τσολακίδης εκ μέρους της νεολαίας, φίλοι και συνεργάτες της Μητροπόλεως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails