________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


10/21/2019

"ΔΗΜΗΤΡΙΑ" ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΑΤΑΟΥΛΩΝ


Η Αστική Σχολή Ταταούλων και η περιώνυμος Κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στα Ταταύλα, ξεκινούν από φέτος έναν νέο πολιτιστικό θεσμό στην Κωνσταντινούπολη, με την ονομασία «Δημήτρια».  
Σκοπός του θεσμού αυτού είναι να διεξάγονται στην Πόλη πολιτιστικές εκδηλώσεις από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο κάθε έτους, με αφορμή την εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου, προστάτου της Κοινότητος. 
Για τη φετινή χρονιά έχει προγραμματιστεί συναυλία με τον γενικό τίτλο "Στου Βοσπόρου τ' αγιονέρια", με τον Άρχοντα Μαΐστορα της Μ.τ.Χ.Ε. Γρηγόρη Νταραβάνογλου. 
Μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου 2019, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου και ώρα 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Μορφωτικού και Καλλιτεχνικού Συνδέσμου Φερίκιοϊ. 
Συμμετέχει η παραδοσιακή χορωδία Γλυκών Νερών – Σπάτων υπό την διεύθυνση του Κωνσταντίνου Παπαχριστοδούλου. 
Την έναρξη του νέου θεσμού «Δημήτρια» θα τιμήσει με την παρουσία του ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails