________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


5/26/2021

Ηχηρό μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Μακαρίου υπέρ των εμβολιασμών (Βίντεο)

Ηχηρό μήνυμα υπέρ των εμβολιασμών για την Covid-19 έστειλε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος, με την παρουσία του, την Τετάρτη 26 Μαΐου, στο εμβολιαστικό κέντρο Homebush του Σύδνεϋ.

Ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε σε συνάντηση θρησκευτικών ηγετών με την Πρωθυπουργό της Νέας Νοτίου Ουαλίας, κ. Gladys Berejiklian, με τον Υπουργό Πολυπολιτισμού, κ. Geoff Lee, και με άλλα υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη. Μάλιστα, προσκλήθηκε να ομιλήσει στη συνέντευξη τύπου της κυβέρνησης, όπου διεμήνυσε ότι ο εμβολιασμός είναι η μόνη λύση για να απαλλαγούμε από την πανδημία.

Με αίσθημα υψηλής ποιμαντικής ευθύνης, ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Μακάριος παρότρυνε όλους τους κατοίκους της Νέας Νοτίου Ουαλίας και της Αυστραλίας γενικότερα να προβούν σε εμβολιασμό τους κατά της Covid-19.

“Η μόνη λύση που έχουμε για να απαλλαγούμε από την πανδημία, το μόνο φως που μπορούμε να δούμε στην άκρη του τούνελ, είναι το να εμβολιαστούμε”, υπογράμμισε και συνέχισε: “Και θα ήθελα να ενθαρρύνω όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα αν είναι Έλληνες ή όχι, Χριστιανοί ή όχι, Μουσουλμάνοι ή οτιδήποτε άλλο. Σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε. Μην διστάζετε. Πάρτε την απόφαση και ενεργείστε. Το θέμα δεν είναι ότι πρέπει να προστατεύσουμε τη ζωή μας ή την υγεία μας. Πρέπει να προστατεύσουμε την κοινωνία μας, πρέπει να προστατεύσουμε τη χώρα μας”.

Σημειώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος έχει εκφράσει εμπράκτως την εμπιστοσύνη του στη διαδικασία των εμβολιασμών, καθότι έχει ήδη λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Ακολουθούν οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου (στα Αγγλικά), σε βίντεο που αναρτήθηκε από το “Sky News”:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails