________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


5/16/2021

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑ

Ο αείμνηστος Νίκος Μαγγίνας με τον Πρόεδρο της Κοινότητος Νεοχωρίου Λάκη Βίγκα
Αρχείο: Φως Φαναρίου

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 
«ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ - ΜΝΗΜΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑ» 
Η Κοινότητά μας στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της αποφάσισε να πραγματοποιήσει εντός του τρέχοντος έτους διαγωνισμό φωτογραφίας υπό τον τίτλο «Εμείς και οι Παραδόσεις μας – Μνήμη Νικόλαου Μαγγίνα», για να τιμήσουμε τη μνήμη του εμβληματικού φωτογράφου, δημοσιογράφου και φίλου της κοινότητάς μας, ο οποίος ανιδιοτελώς εργάστηκε επί δεκαετίες για τη Μ.τ.Χ.Ε. και την ομογένεια. 
Σκοπός του διαγωνισμού είναι να κάνει ευρύτερα γνωστό το έργο και τη ζωή του Νικόλαου Μαγγίνα και κατ’ επέκταση τη ζωή της Ρωμιοσύνης, καθώς επίσης και να παροτρύνει τις νέες και τους νέους, που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην τέχνη της φωτογράφισης. 
Η ελλανόδικος επιτροπή θα απαρτίζεται από 7 έγκριτους φωτογράφους και φίλους του αείμνηστου, όπως οι κ. İzzet Keribar, κ. Coşkun Aral, κ. Mıgırdıç Arzivyan, κ. Alberto Modiano, κ. Berge Arabian, κα Emine Ülkerim, κ. Γιώργος Δεμίρ. 
Συντονιστής ο κ. Νίκος Παπαχρήστου, Διευθυντής Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Η γραμματειακή υποστήριξη θα γίνει από τον κ. Μιχάλη Χαννούτογλου. 
Οι όροι του διαγωνισμού θα κοινοποιηθούν από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντός του Ιουνίου τρ.έ. 
Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 20 Δεκεμβρίου 2021. Η απονομή των βραβείων στους 3 πρώτους και των επαίνων συμμετοχής θα γίνει τον Ιανουάριο του 2022 και θα συνοδεύεται από έκθεση των 40 καλύτερων φωτογραφιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails