________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


5/11/2021

Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΟ ΝΙΧΩΡΙ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ (ΦΩΤΟ)


ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 
Ι. ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ 
Την Κυριακή του Θωμά, 9 Μαΐου ε.έ., με τις ευλογίες της Α. Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και του Σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνιών κ. Αθηναγόρα, Πατριαρχικού Επόπτη Περιφέρειας Βοσπόρου, λειτούργησε στην κοινότητά μας ο Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλος της Μ.τ.Χ.Ε, Δρ. Θεόδωρος Μεϊμάρης. 
Μετά τη Θ. Λειτουργία, εψάλη τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Αρχιμανδρίτη Θωμά Ταλιέρη, Ιερατικώς Προϊσταμένου της Κοινότητας Νεοχωρίου έως το 1964. 
Ακολούθως, στην κοινοτική αίθουσα ανταλλάχθηκαν εόρτιες ευχές. Ο πρόεδρος της κοινότητας, κ. Λάκης Βίγκας, καλωσόρισε τον Μ. Πρωτοσύγκελλο προσφέροντάς του άνθη και παράλληλα τον συνεχάρη για την πρόσφατη προαγωγή του στην τόσο κρίσιμη και νευραλγική θέση της Μ. Πρωτοσυγκελλίας. 
Ο Μ. Πρωτοσύγκελλος ευχαρίστησε με τη σειρά του την κοινότητα για τη θερμή φιλοξενία υπογραμμίζοντας ότι ήταν η πρώτη του φορά που τέλεσε Θ. Λειτουργία εκτός του Πανσέπτου Πατριαρχικού Ναού. 
Εμείς του ευχόμαστε καλή δύναμη στη διακονία του. 
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails