________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


5/20/2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ - 20 ΜΑΪΟΥ 2021 (ΦΩΤΟ)


Επίσκεψη της συζύγου του Υπουργού Πολιτισμού στην Θεολογική Σχολή 
Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, 20.05.2021, η ερίτιμος σύζυγος του Υπουργού Πολιτισμού της Τουρκίας Pervin Ersoy μαζί με συνεργάτες της στην Θεολογική Σχολή. 
Η υψηλή επισκέπτρια έγινε δεκτή από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό και την περί αυτόν αδελφότητα, από τον οποίο ενημερώθηκαν για την ιστορία της Σχολής, αλλά και για το σημερινό καθεστώς δράσεως και λειτουργίας της. Έπειτα ξεναγήθηκαν στο ναΰδριο, την βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής. 
Φωτογραφίες: Κώστας Τζιβανίδης


Παραμονή της εορτής του Αγίου Κωνσταντίνου στην Θεολογική Σχολή 
Τελέστηκε σήμερα η ακολουθία του Εσπερινού της εορτής των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης υπό του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού στο ναΰδριο της Σχολής. 
Μετά το πέρας της ακολουθίας, ανεγνώσθη επί του τάφου του Πατριάρχου Κωνσταντίνου Ε΄, κειμένου στο κοιμητήριο της Σχολής, νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής αυτού ομού μετά των μακαριστών Μητροπολιτών Σταυρουπόλεως Κωνσταντίνου Τυπάλδου, πρώτου Σχολάρχου της Θεολογικής Σχολής, και Νικαίας Κωνσταντίνου, αποφοίτου, διατελέσαντος Επιμελητού και Καθηγητού αυτής. Αιωνία η μνήμη αυτών! 
Φωτογραφίες: Κώστας Τζιβανίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails