________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


5/23/2021

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ (21-22 ΜΑΪΟΥ 2021)


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
Η Α. Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση: 
- Τον Σεβ. Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος ζήτησε τις σεπτές Πατριαρχικές ευχές για τα επικείμενα ονομαστήριά του. 
- Κλιμάκιο της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Περιφερείας Fatih, με επί κεφαλής τον H. Cihangir Tuğsavul, και μέλη τις κυρίες Süreyya Benli, Seda Diri και Zeynep Sipahi, το οποίο προηγουμένως επιθεώρησε τους χώρους του Πατριαρχείου σχετικά με την τήρηση των προβλεπόμενων από τις αρμόδιες αρχές μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης της πανδημικής νόσου. Να σημειωθεί ότι το Κλιμάκιο ενημέρωσε ο Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλος κ. Θεόδωρος για όλα τα εφαρμοζόμενα μέτρα στο Φανάρι, για τα οποία οι επισκέπτες εξέφρασαν την ικανοποίηση και τα συγχαρητήριά τους. 
- Τον Ασμχο (Ι) Πρόδρομο Χατζηκυριάκο, Αεροπορικό Ακόλουθο στην Πρεσβεία της Ελλάδος στην Άγκυρα, μαζί με τους κυρίους Γεώργιο Καραγιαννόπουλο και Θωμά Σχοινά και τους οικείους τους. 
- Τον Αιδ. Πρωτοπρεσβύτερο κ. Κωνσταντίνο Καγιάντελεν, κληρικό της Ι.Μ.Χαλκηδόνος, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του. 
- Για τον ίδιο σκοπό δέχθηκε επίσης, τον Άρχοντα Διδάσκαλο του Γένους, Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Δεληκωσταντή, Διευθυντή του Α’ Πατριαρχικού Γραφείου, την Ευγεν. κ. Ελένη Βγενοπούλου, τον Εντιμ. κ. Κωνσταντίνο Διακρούση και την Ευγεν. κ. Ελένη Παπουτσή, Γραμματείς στο Πατριαρχείο, και τον Μουσικολ. κ. Κωνσταντίνο Καλύβα, νέο ιεροψάλτη στην Κοινότητα Ταταούλων. 
- Την Ευγεν. κ. Talin Ergüneş, με τη θυγατέρα της Βανέσα, μαθήτρια Γυμνασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails