________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


5/22/2021

Επίσκεψη του Δημάρχου της Κωνσταντινουπόλεως Ekrem İmamoğlu στην Θεολογική Σχολή (ΦΩΤΟ)


Φωτογραφίες: Κώστας Τζιβανίδης 
Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, 22.05.2021, ο Δήμαρχος της Πόλεως Εξοχ. κ. Ekrem İmamoğlu μετά της συζύγου του και συνεργατών του στην Θεολογική Σχολή. 
Ο υψηλός επισκέπτης έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό και την περί αυτόν αδελφότητα. 
Κατά τη συνάντησή τους στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής, ο Καθηγούμενος μίλησε στον Δήμαρχο της Πόλεως για την ιστορία της Σχολής και την σημασία της για το Οικουμενικό Πατριαρχείο, αλλά και για το σημερινό πλαίσιο της δράσεως και λειτουργίας της. Ο κ. İmamoğlu, ο οποίος έδειξε εξαιρετικό ενδιαφέρον για την Θεολογική Σχολή, εξέφρασε την άποψη ότι αυτή αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά και ιστορικά μνημεία της Πόλεως. 


Μετά την ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε με τον Καθηγούμενο, ο κ. Δήμαρχος με την συνοδεία του ξεναγήθηκε στο ναΰδριο, τις αίθουσες διδασκαλίας, την ιστορική βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής, όπου εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη λειτουργία της. Αφού περπάτησε στους μαγευτικούς κήπους που περιβάλλουν την Σχολή, ευχαρίστησε θερμά τον Καθηγούμενο και την περί αυτόν αδελφότητα για την υποδοχή και την φιλοξενία.


1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails