________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


11/11/2015

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΟΣΛΟ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ (ΦΩΤΟ)


Με μεγάλη λαμπρότητα και επισημότητα εορτάστηκε η 50ετηρίς από της ιδρύσεως της Ελληνορθοδόξου Κοινότητος του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Οσλο της Νορβηγίας από της 6ης έως της 8 Νοεμβρίου ε.ε.

Την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Σεβ. Μητροπολίτου Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπα με τον Πρόεδρο του Νορβηγικού Κοινοβουλίου, Εξοχ. κ. Olemic Thommessen στο γραφείο του στην Βουλή, κατά την διάρκεια της οποίας ο Σεβασμιώτατος επέδωσε στον κ. Thommessen ως αναμνηστικό δώρο μία μελέτη για τις πρωτοβουλίες του Οικουμενικού Πατριάρχου για την προστασία του περιβάλλοντος και έγινε αναφορά στον εορτασμό της 50ετηρίδος και στις δραστηριότητες της Ελληνορθοδόξου Κοινότητος του Ευαγγελισμού Οσλο και την στενή συνεργασία της με τοπικούς πολιτειακούς και εκκλησιαστικούς παράγοντες.
Διαβάστε στη συνέχεια ολόκληρο το σχετικό ανακοινωθέν της Ι. Μητροπόλεως Σουηδίας καθώς και την ομιλία του Μητροπολίτου Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails