________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


11/26/2015

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΚΟΛΑΡΙ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (ΦΩΤΟ)

Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, ομίλησε στο συνέδριο της "Κίνησης των Φοκολάρι", στο οποίο συμμετέχουν Επίσκοποι όλων των Δογμάτων και Ομολογιών, στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης. 
Διαβάστε την ομιλία του Πατριάρχου στα ιταλικά εδώ
Στο συνέδριο παρευρέθηκε και η πρόεδρος του Κινήματος κυρία Emmaus Maria Voce. Εν συνεχεία ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε ιδιαίτερη συνάντηση, με την πρόεδρο Εξοχ. κυρία Emmaus Maria Voce και τους συνεργάτες της. 
Στο παρατεθέν επίσημο γεύμα, ο Σεβ. Καρδινάλιος Μπανγκόκ κ. Francis Kriengsak προσέφερε στον Πατριάρχη δώρο εκ μέρους όλων των παρισταμένων Επισκόπων, ενώ αντηλλάγησαν και λόγοι φιλοφρονήσεως. 
Στην συνέχεια ο Πατριάρχης περιηγήθηκε στους χώρους της Σχολής, συνοδευόμενος από τον Ηγούμενο, Μητροπολίτη Προύσης Ελπιδοφόρο, καθώς και μέλη της Αδελφότητος της Ιεράς Μονής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails