________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


11/30/2019

ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΩΝ ΠΕΡΑΝ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ (ΦΩΤΟ)


To Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιo των γενικότερων εορτασμών της Θρονικής Εορτής του Οικουμενικού Πατριαρχείου, διοργάνωσε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, συναυλία της χορωδίας τoυ Συνδέσμου Μουσικοφίλων Πέραν, κατά την οποία η ιστορική χορωδία υπό τη διεύθυνση του Άρχοντος Λαμπαδαρίου της Μ.τ.Χ.Ε., κ. Στυλιανού Φλοίκου, απέδωσε επίκαιρους ύμνους της εορτής του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου και των Χριστουγέννων. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την υψηλή Τους παρουσία η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος Β΄ και τα μέλη της επίσημης αντιπροσωπείας του Βατικανού στην Θρονική Εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου, με επικεφαλής τον Σεβ. Καρδινάλιο κ. Kurt Koch. 
Παρέστησαν, επίσης, οι ιεράρχες - μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, αρχιερείς του Θρόνου και άλλων Ορθοδόξων Εκκλησιών, κληρικοί και πολλοί φιλόμουσοι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails