________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


11/30/2019

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΚΙ στην Μ. Εθνοσυνέλευση (ΦΩΤΟ)


Σύνδεσμος Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ 
Ανακοινώνεται διά του παρόντος ότι αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας απαρτιζόμενη από τους κ.κ. Αντώνη Παριζιάνο - Πρόεδρο, Γεώργιο Παπαλιάρη – Αντιπρόεδρο, Λάκη Βίγκα – Ιδρυτικό μέλος και τ. Πρόεδρο και την Ευρυδίκη Πίγγου εκπαιδευτικό και μέλος των επιτροπών ευρωπαϊκών προγραμμάτων, επισκέφτηκαν στις 27 και 28 Νοεμβρίου στην Άγκυρα στην Μ. Εθνοσυνέλευση, βουλευτές διοικητικά στελέχη των πολιτικών κομμάτων Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), Λαϊκό (CHP), Δημοκρατικό Κόμμα των Λαών (ΗDP) και Καλό Κόμμα (ΙΥΙ Ρ.) καθώς και τον Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος κ. SUREYYA SADI BİLGİÇ. 
Οι συναντήσεις διεξήχθησαν σε άκρως εγκάρδια ατμόσφαιρα και τέθηκαν θέματα που απασχολούν σήμερα την ομογένεια γενικά και κυρίως τα ιδρύματά της. Κυρίως δε έγινε αναφορά για το πληθυσμιακό πρόβλημα της ομογένειας, τονίζοντας τα προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν μελλοντικά από την μείωση του πληθυσμού της ιστορικής κοινότητάς μας. 
Ο Σύνδεσμος μας εκφράζει την ικανοποίηση του για τον εποικοδομητικό διάλογο που πραγματοποιήθηκε με τους αρμόδιους βουλευτές των 4 κομμάτων και ελπίζει οι προσπάθειες αυτές να αποδώσουν καρπούς για την πρόοδο και επίλυση των προβλημάτων της Κοινότητας μας. 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.



    
                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails